×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Perez twijfelt aan Huntelaar als technisch brein Ajax

Kenneth Perez twijfelt aan Huntelaar als technisch brein Ajax
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 oktober 2023 12:56 uur

Voormalig voetballer Kenneth Perez heeft zijn twijfels geuit over de geschiktheid van Klaas-Jan Huntelaar voor de technische staf van Ajax. Huntelaar heeft te kampen met een burn-out en heeft voorlopig zijn werkzaamheden neergelegd.

In het programma Voetbalpraat wordt er gesproken over de invulling van het bestuur van Ajax. Binnenkort zal Marijn Beuker toetreden tot de club, maar hij kan voorlopig niet rekenen op de steun van Huntelaar. "Het is echt een triest verhaal. Erg jammer", aldus Perez. "Is het te veel voor hem geworden? Misschien heeft hij ook ingezien dat dit niet zijn ding is. Wat is er allemaal op hem afgekomen? Hij was toch niet de eindverantwoordelijke?"

Huntelaar begon zijn technische functie samen met Gerry Hamstra, maar laatstgenoemde is uiteindelijk vertrokken. Deze zomer was de voormalige spits betrokken bij onder andere Jong Ajax en de jeugd. "Ik weet niet precies hoe een burn-out werkt, maar als je dit werk doet en daar een burn-out van krijgt, dan is het misschien niet geschikt voor hem. Het is een zeer stressvolle baan en je bent erg afhankelijk van de prestaties van het team", concludeert Perez.