×
Home Nieuws Livescore

Jadon Sancho op weg naar vertrek bij Manchester United

Jadon Sancho op weg naar vertrek bij Manchester United
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 24 oktober 2023 12:32 uur

Het lijkt er steeds meer op dat Jadon Sancho deze winter zijn vertrek bij Manchester United zal aankondigen. Volgens de Duitse tak van Sky Sports is de kans groot dat de 23-jarige aanvaller Engeland achter zich laat.

Sancho heeft al een tijdje een verstoorde relatie met manager Erik ten Hag, nadat hij openlijk kritiek uitte op de Nederlander via een mysterieus persoon genaamd "X". Sinds 26 augustus maakt de Engelsman geen deel meer uit van de wedstrijdselectie van United. Hij hoopt in januari een nieuwe start te kunnen maken en zijn carrière voort te zetten buiten Manchester, zo wordt gezegd.

Er wordt gespeculeerd dat Sancho zijn geluk elders dan in de Premier League zal gaan beproeven. Hoewel er geruchten waren over een mogelijke terugkeer naar Borussia Dortmund of een overstap naar FC Barcelona, lijken deze opties niet waarschijnlijk. Juventus heeft echter wel interesse getoond in Sancho. De Italianen overwegen hem op huurbasis over te nemen, maar het is nog onduidelijk of United hiermee akkoord zal gaan.

Sancho werd in juli 2021 voor maar liefst 85 miljoen euro overgenomen van Dortmund. Helaas heeft hij zijn prijskaartje tot nu toe niet kunnen waarmaken. In 82 officiële wedstrijden wist hij slechts twaalf keer te scoren en zes assists te geven.