×
Home Nieuws Livescore

Van der Meijde woedend op Ajax-leiding: 'Oprotten uit Amsterdam!'

Van der Meijde woedend op Ajax-leiding: 'Oprotten uit Amsterdam!'
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 23 oktober 2023 20:08 uur

Voormalig voetballer Andy van der Meijde is woedend op het management van Ajax. Hij eist dat de raad van commissarissen en het bestuur onmiddellijk hun biezen pakken en "verdwijnen uit Amsterdam", zo verklaart de oud-Ajacied.

Direct na het officiële vertrek van trainer Steijn bij Ajax, uit Van der Meijde zijn woede bij FC Afkicken. "De RvC en het bestuur hebben twee seizoenen lang alles maar laten gebeuren. Ze moeten snel hun spullen pakken en vertrekken uit Amsterdam", begint hij. "Ik ben er helemaal klaar mee."

Van der Meijde vindt het onterecht dat Steijn als de hoofdschuldige wordt aangewezen. "Heb je gezien welke spelers er zijn aangetrokken? Geen enkele trainer kan met deze groep iets bereiken. Dit hele seizoen kan je wel afschrijven."

Hedwiges Maduro is aangesteld als interim-trainer, terwijl John van 't Schip in beeld is om tijdelijk het roer over te nemen. Van der Meijde speculeert: "Willen gerenommeerde trainers zich wel wagen aan deze selectie? Dick Advocaat is beschikbaar en natuurlijk Louis van Gaal, maar hij is nog steeds ziek. Als ik een toptrainer was, zou ik niet eens met zo'n groep willen werken."