×
Home Nieuws Livescore

Transferexpert voorspelt drukke zomer voor PSV-doelman Benítez!

Transferexpert voorspelt drukke zomer voor PSV-doelman Benítez!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 23 oktober 2023 11:16 uur

De gerenommeerde transfergoeroe Fabrizio Romano heeft zijn oog laten vallen op het indrukwekkende optreden van PSV dit seizoen. De Italiaanse expert heeft één speler in het bijzonder opgemerkt, namelijk doelman Walter Benítez. Romano voorspelt dat er komende zomer nog veel te gebeuren staat rondom deze talentvolle keeper.

"Walter Benítez heeft een buitengewoon seizoen achter de rug in het PSV-shirt", begint de transferjournalist zijn lofzang over de Argentijn. "Tot op heden heeft hij slechts drie tegendoelpunten geïncasseerd in de Nederlandse competitie. PSV heeft alle negen wedstrijden gewonnen, en dit is mede te danken aan de uitstekende vorm van Benítez." De dertigjarige Argentijn werd afgelopen zomer transfervrij overgenomen van OGC Nice.

Romano doet ook een voorspelling voor komende zomer. De Italiaanse kenner verwacht dat verschillende clubs zich zullen melden bij PSV voor Benítez. "Hij heeft een contract bij de Eindhovenaren tot juni 2025. Benítez is absoluut iemand om in de gaten te houden volgende zomer." Benítez heeft in zijn eerste jaar bij PSV direct een basisplaats weten te veroveren en ook dit seizoen krijgt hij de voorkeur boven Joël Drommel.