×
Home Nieuws Livescore

"Johan Bakayoko prijst Isaac Babadi na indrukwekkende 4-1 overwinning van PSV op Sturm Graz in Champions League voorronde"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 augustus 2023 23:48 uur

Jonge PSV-speler Isaac Babadi maakt indruk op Bakayoko na twee wedstrijden. Na de 4-1 overwinning van PSV op Sturm Graz in de derde voorronde van de Champions League, uitte Johan Bakayoko zijn bewondering voor de achttienjarige aanvallende middenvelder tijdens een persconferentie.

Babadi opende de score in het Philips Stadion op dinsdagavond, met een assist van Bakayoko. De twee spelers hebben een speciale band ontwikkeld sinds Bakayoko bij PSV kwam. "We zijn heel snel vrienden geworden sinds ik hier ben. Ik zie hem als een kleine broer en ik heb hem zien groeien. We brengen veel tijd samen door, zowel op als buiten het veld. Toen hij scoorde, voelde het alsof ik zelf scoorde. Ik kan me niet beter voelen dan dat ik de assist aan hem mocht geven," aldus Bakayoko.

Bakayoko, die zelf pas twintig jaar oud is, is niet verrast door de sterke optredens van Babadi. "Natuurlijk zijn er nog verbeterpunten, maar ik ken zijn kwaliteiten. Hij heeft het potentieel om een grote speler te worden..." Babadi maakte ook al indruk in de wedstrijd tegen Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, waar hij zowel als aanvallende middenvelder en linksbuiten speelde.