×
Home Nieuws Livescore

Etiënne Vaessen herstelt goed na akelige botsing met Brobbey

Etiënne Vaessen herstelt goed na akelige botsing met Brobbey
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 oktober 2023 19:32 uur

Opmerkelijk herstel voor Etiënne Vaessen na angstaanjagende botsing met Brian Brobbey

In een verrassende wending van gebeurtenissen lijkt het steeds beter te gaan met Etiënne Vaessen, de doelman van RKC Waalwijk. Dit nieuws werd onthuld door niemand minder dan voormalig linksback Paul Quasten, een goede vriend van Vaessen, tijdens een interview met ESPN.

Op 30 september vond er een heftige botsing plaats tussen Vaessen en Ajax-spits Brian Brobbey. De RKC-keeper raakte bewusteloos na het contact, wat voor grote schrik zorgde in het Mandemakers Stadion. Er werd gevreesd voor een ernstige medische situatie rondom de doelman, maar volgens Quasten gaat het naar omstandigheden goed met hem. "Ik heb een sterke band met Etienne, al die jaren al. We zijn nog steeds goede vrienden. Het gaat steeds beter met hem."

Quasten vervolgde: "Hij is nog niet helemaal op de top van zijn kunnen, maar hij is er bijna. Om zijn hoofd helemaal leeg te maken, is hij samen met zijn vriendin en kindje een paar dagen weg geweest. Dat is voor hem niet zo'n uitdaging", voegde hij lachend toe. "Het is een fantastische kerel, een beetje gek. Ik ben ervan overtuigd dat hij er weer bovenop komt. Hij heeft ook geen last meer van hoofdpijn en mag weer voorzichtig gaan fietsen, dus hopelijk staat hij snel weer onder de lat."

Deze positieve update over Etienne Vaessen werd met open armen ontvangen door fans en supporters. Het herstel van de doelman lijkt voorspoedig te verlopen en er is hoop dat hij binnenkort weer zijn plaats in het team kan innemen. Het is een inspirerend verhaal van veerkracht en doorzettingsvermogen, waarbij Vaessen vastbesloten is om terug te keren naar het veld en zijn passie voor het spel voort te zetten.

Het nieuws van het herstel van Vaessen verspreidde zich snel en werd ook opgemerkt door ESPN NL, die het bericht deelde op hun Twitter-account. Het is duidelijk dat de sportwereld vol spanning wacht op het moment dat Vaessen weer schittert tussen de palen.