×
Home Nieuws Livescore

Zware regenval zorgt voor afgelasting Keuken Kampioen Divisie-duel

Zware regenval zorgt voor afgelasting Keuken Kampioen Divisie-duel
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 oktober 2023 15:48 uur

Het langverwachte duel tussen de jonge talenten van FC Utrecht en PSV is helaas niet doorgegaan. De weergoden waren de spelers niet gunstig gezind, want door de hevige regenval was het veld in Utrecht onbespeelbaar geworden.

Zowel FC Utrecht als PSV hebben via hun officiële kanalen laten weten dat de wedstrijd op vrijdag niet plaats zal vinden. Oorspronkelijk zou het duel om 20.00 uur van start gaan, maar al in de middag werd duidelijk dat het veld niet op tijd speelklaar zou zijn. FC Utrecht heeft aangegeven dat de wedstrijd op een later moment ingehaald zal worden, maar wanneer dat zal zijn is nog niet bekend.

Het beloofde een spannende strijd te worden tussen Jong Utrecht en Jong PSV, waarbij beide teams streden om een plek in de middenmoot van de Keuken Kampioen Divisie. Met respectievelijk de twaalfde en vijftiende plek doen de clubs het dit seizoen beter dan vorig jaar. Jong PSV eindigde toen op de veertiende plaats, terwijl FC Utrecht als hekkensluiter eindigde op de twintigste plek.

Het is nu afwachten wanneer de jonge talenten van FC Utrecht en PSV weer de kans krijgen om hun krachten te meten op het voetbalveld. Hopelijk werken de weergoden dan wel mee en kunnen de spelers alsnog een spectaculaire wedstrijd neerzetten.