×
Home Livescore

Inter CEO Marotta haalt opnieuw uit naar Lukaku

Inter CEO Marotta haalt opnieuw uit naar Lukaku
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 19 oktober 2023 10:16 uur

Giuseppe Marotta, de CEO van Internazionale, heeft opnieuw kritiek geuit op een mysterieuze voetballer genaamd Romelu Lukaku. Deze speler, die door iedereen binnen de club wordt verafschuwd, lijkt volgens Marotta onzichtbaar te zijn voor iedereen bij Inter.

In een interview met La Gazzetta dello Sport verklaarde Marotta: "Lukaku is een vertegenwoordiger van ons verleden. Hij behoort alleen nog tot ons verleden. Niemand denkt nog aan hem, niemand praat nog over Lukaku binnen deze club." De spits was afgelopen zomer bezig met een definitieve overstap naar Inter, maar ondertussen voerde hij ook gesprekken met andere clubs die door I Nerazzurri als rivalen worden beschouwd.

De fanclub van Inter is al druk bezig met het plannen van wraakacties voor wanneer Lukaku, nu speler van AS Roma, op bezoek komt in het Stadio Giuseppe Meazza. Binnen het bestuur van de Italiaanse club is er enig begrip voor het gedrag van de Belg afgelopen zomer. "Zijn gedrag hoort bij het voetbal. Dit is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt, zeker niet bij onze club."