×
Home Nieuws Livescore

Erik ten Hag gefrustreerd over transferbeleid Manchester United: hoop op Sir Jim Ratcliffe

Erik ten Hag gefrustreerd over transferbeleid Manchester United: hoop op Sir Jim Ratcliffe
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 oktober 2023 14:09 uur

Volgens een recent bericht van The Daily Mail groeien de frustraties van Erik ten Hag over het transferbeleid van Manchester United. De Nederlandse manager hoopt dat de komst van Sir Jim Ratcliffe een positieve impuls zal geven aan Old Trafford.

De zeventigjarige Ratcliffe, die zijn fortuin vergaarde als topman van de Britse chemiegroep INEOS, zal naar verluidt voor 25 procent eigenaar worden van Manchester United. Hoewel Ten Hag hoogstwaarschijnlijk geen groter transferbudget zal krijgen, hoopt hij dat de aanwezigheid van Ratcliffe een stap in de goede richting zal zijn.

Volgens The Daily Mail is Ten Hag niet helemaal tevreden. De voormalige trainer van FC Utrecht en Ajax zou intern tekenen van frustratie hebben gegeven over het transferbeleid van Manchester United. Er is vaak onduidelijkheid over gewilde spelers en budgetten, terwijl er te veel wordt betaald voor spelers.

Het is duidelijk dat Ten Hag enthousiast is over Ratcliffe. De Britse miljardair is ook eigenaar van OGC Nice en sponsor van de wielerploeg INEOS, die jarenlang de Tour de France domineerde. Afgelopen zomer hebben Ten Hag en Manchester United meer dan 200 miljoen uitgegeven aan nieuwe spelers. Op dit moment staat The Red Devils op de tiende plaats in de Premier League.