×
Home Nieuws Livescore

Simeone overweegt vertrek bij Atlético Madrid, mogelijk naar Saudi-Arabië

Simeone overweegt vertrek bij Atlético Madrid, mogelijk naar Saudi-Arabië
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 oktober 2023 13:16 uur

Er gaan geruchten rond dat Diego Simeone, de huidige coach van Atlético Madrid, zijn opties aan het overwegen is en mogelijk op het punt staat om de club te verlaten. Volgens het Spaanse medium Sport zou de Argentijnse trainer in beeld zijn in Saudi-Arabië.

Hoewel Simeone nog een contract heeft tot medio 2024 bij Atlético, zijn er momenteel onderhandelingen gaande. The Catalan Daily meldt dat Simeone voorlopig niet van plan is om de hoofdstad te verlaten, maar zijn zaakwaarnemers hebben contacten in Saudi-Arabië. Daar worden momenteel de mogelijkheden verkend voor een mogelijke overstap in 2025. Het is nog niet zeker of Simeone zijn contract in Madrid zal verlengen, maar het lijkt erop dat er een einde komt aan zijn lange tijd bij de club.

Daarnaast wordt er gespeculeerd over de impact die dit mogelijk kan hebben op de toekomst van João Félix bij Atlético Madrid. FC Barcelona zou interesse hebben om de aanvaller definitief over te nemen, nadat hij eerder al op huurbasis voor de club speelde. Echter, Atlético wil eerst afwachten of een eventuele nieuwe trainer wel vertrouwen heeft in de Portugees voordat ze een beslissing nemen.