×
Home Nieuws Livescore

'Kyle Walker blijft Manchester City trouw na mislukte transfer naar Bayern München'

'Kyle Walker blijft Manchester City trouw na mislukte transfer naar Bayern München'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 augustus 2023 18:48 uur

Grote overwinning voor City: Walker blijft bij de club

Manchester City heeft een belangrijke slag geslagen door Kyle Walker aan boord te houden, zo meldt The Athletic. De Engelse routinier leek op weg naar Bayern München, maar heeft uiteindelijk besloten om trouw te blijven aan Manchester City. Binnenkort zal de 33-jarige verdediger zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij The Citizens.

Eerder deze zomer had Walker al een mondeling akkoord met de Duitse kampioen, maar de clubs konden geen overeenstemming bereiken over de transfersom. Naar verluidt heeft een gesprek met trainer Pep Guardiola de gedachten van Walker definitief veranderd, waardoor hij opnieuw in gesprek is gegaan met City over een contractverlenging. Het aanbod van de club uit Manchester zal naar verwachting hoger zijn dan dat van Bayern.

Met het vertrek van ervaren spelers als Ilkay Gündogan en Riyad Mahrez deze zomer was Guardiola vastberaden om de geroutineerde Walker te behouden. Ook verdedigers Aymeric Laporte en João Cancelo staan op het punt om Manchester te verlaten, en Guardiola wil niet nog een verdediger zien vertrekken uit zijn team.