×
Home Nieuws Livescore

Mats Wieffer past Feyenoord-tactiek succesvol toe bij Oranje

Mats Wieffer past Feyenoord-tactiek succesvol toe bij Oranje
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 oktober 2023 08:48 uur

In een exclusief interview met Voetbal International heeft de talentvolle middenvelder Mats Wieffer onthuld dat hij steeds meer zijn draai begint te vinden bij het Nederlands elftal. De jonge speler, die eerder uitkwam voor Feyenoord, heeft geleerd om dezelfde aanpak te hanteren bij Oranje als hij deed bij zijn voormalige club.

Met een zelfkritische blik analyseert Wieffer zijn tijd bij het nationale team: "Ik besef dat ik meer dominantie moet tonen", bekent hij. "Eigenlijk is het gewoon een kwestie van doen wat ik altijd deed bij Feyenoord, en dat begint nu steeds beter te lukken."

De overgang naar het Nederlands elftal was aanvankelijk even wennen voor de getalenteerde middenvelder, maar onder de vleugels van bondscoach Ronald Koeman voelt hij zich steeds meer op zijn gemak. Wieffer is vastberaden om zijn stempel te drukken op het spel van Oranje en zijn aanwezigheid te laten gelden op het veld.

Met zijn groeiende zelfvertrouwen en vastberadenheid om zijn prestaties naar een hoger niveau te tillen, lijkt Mats Wieffer klaar om zijn stempel te drukken op het Nederlands elftal. De fans kunnen niet wachten om te zien wat deze jonge ster in petto heeft voor het nationale team.