×
Home Livescore

Feyenoord-speler Hartman ontvangt hartverwarmende berichten na Oranje-debuut

Feyenoord-speler Hartman ontvangt hartverwarmende berichten na Oranje-debuut
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 17 oktober 2023 08:41 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen heeft Quilindschy Hartman, na zijn spectaculaire debuut voor het Nederlands elftal, een overweldigende stroom berichtjes ontvangen van vrijwel alle Feyenoord-fans. Deze hartverwarmende reactie wordt gezien als een typisch voorbeeld van de onvoorwaardelijke steun die de Rotterdamse club haar spelers biedt. Zelfs Feyenoord-trainer Arne Slot, die persoonlijk aanwezig was bij de wedstrijd tegen Frankrijk, nam contact op met zijn geliefde speler.

"Bijna iedereen heeft me wel een berichtje gestuurd. Dit is naar mijn mening de essentie van Feyenoord. De jongens wisten dat ik zou spelen en ze hebben de moeite genomen om te kijken. Zelfs de trainer (Slot, red.) was erbij toen ik mijn debuut maakte. Hij stuurde me een appje waarin hij aangaf dat hij er graag bij wilde zijn", verklaarde Hartman met een glimlach voor de camera van Voetbal International na de wedstrijd tussen Griekenland en Nederland. "Dit geeft me echt een goed gevoel."

Deze buitengewone steunbetuigingen hebben de jonge voetballer diep geraakt en laten zien dat Feyenoord niet alleen een voetbalclub is, maar een hechte gemeenschap die haar spelers door dik en dun steunt. Het is duidelijk dat Hartman zich geliefd en gewaardeerd voelt binnen de club en dat dit zijn motivatie alleen maar versterkt.

Met deze positieve ervaring in zijn achterhoofd zal Hartman ongetwijfeld nog meer vastberadenheid tonen in zijn toekomstige wedstrijden, zowel voor het Nederlands elftal als voor Feyenoord. De steun van de fans en de betrokkenheid van zijn trainer zullen hem ongetwijfeld inspireren om zijn talent verder te ontwikkelen en zijn stempel te drukken op het Nederlandse voetbal.