×
Home Nieuws Livescore

Ronaldo belaagd door agressieve supporter tijdens EK-kwalificatieduel

Ronaldo belaagd door agressieve supporter tijdens EK-kwalificatieduel
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 16 oktober 2023 22:40 uur

Tijdens het kwalificatieduel voor het EK tussen Bosnië en Herzegovina en Portugal heeft zich een opmerkelijk voorval voorgedaan met Cristiano Ronaldo. Een fan betrad het veld en leek agressief gedrag te vertonen richting de sterspeler. Gelukkig werd de indringer snel en krachtig verwijderd van het speelveld.

Het incident vond plaats na 38 minuten spelen. Plotseling verscheen er een man in de hoek van het veld, waar Ronaldo kort daarvoor een inworp had genomen. Op de beelden is te zien hoe de man zich op een enigszins opgefokte manier richting de Portugees beweegt. Gelukkig konden de stewards snel ingrijpen en de man weghalen. Tot op heden is het nog niet duidelijk wat de intenties waren van de indringer.

Op het moment van dit opmerkelijke incident stond Portugal al met 0-4 voor. Ronaldo, die de eerste twee doelpunten voor zijn rekening nam, verhoogde daarmee zijn totaal aantal interlanddoelpunten naar 127 in 203 officiële wedstrijden. De andere twee doelpunten werden gescoord door Bruno Fernandes en João Cancelo. Overigens was Portugal al verzekerd van een plek op het EK van 2024 in Duitsland voordat ze het duel met Bosnië aangingen.