×
Home Nieuws Livescore

FC Twente zonder sterspeler Vlap in derby tegen Heracles

FC Twente zonder sterspeler Vlap in derby tegen Heracles
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 16 oktober 2023 13:32 uur

FC Twente moet het in de felbegeerde clash tegen Heracles Almelo stellen zonder de diensten van Michel Vlap. De 26-jarige aanvallende middenvelder heeft helaas een enkelblessure opgelopen, zo heeft de Enschedese club laten weten.

Vlap liep deze vervelende kwetsuur op tijdens een trainingssessie vorige week, waardoor hij komende zondag niet in actie kan komen tijdens het Eredivisie-duel tegen Heracles. Of hij een week later wel fit genoeg zal zijn voor de belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord, is nog maar de vraag. Dit is natuurlijk een flinke domper voor trainer Joseph Oosting, aangezien Vlap een cruciale rol speelt als hangende linksbuiten in het team. Tot nu toe heeft hij in acht competitiewedstrijden twee doelpunten en รฉรฉn assist op zijn naam staan.

Naast Vlap heeft ook Naci รœnรผvar, die gehuurd is van Ajax, de afgelopen vier wedstrijden aan de zijlijn moeten toekijken vanwege een blessure. FC Twente hoopt echter dat ze in Almelo voor het eerst dit seizoen een beroep kunnen doen op Gijs Smal, zo meldt TC Tubantia. De linksback maakte afgelopen week zijn rentree in een oefenwedstrijd tegen Union Sint-Gillis.

FC Twente is dit seizoen uitstekend begonnen. De Tukkers hebben tot nu toe zeven van de acht wedstrijden gewonnen en staan op een knappe derde plaats in de Eredivisie.