×
Home Nieuws Livescore

Griekenland wil revanche tegen Oranje: Poyet waarschuwt Nederland

Griekenland wil revanche tegen Oranje: Poyet waarschuwt Nederland
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 15 oktober 2023 20:32 uur

In een spannende confrontatie tussen Griekenland en Nederland in Athene staat er maandagavond veel op het spel. Gustavo Poyet, de nieuwe bondscoach van de Grieken, heeft het Nederlands elftal gewaarschuwd voor de verrassingen die zijn ploeg in petto heeft. Na de 3-0 nederlaag in Eindhoven is Griekenland vastberaden om een totaal andere wedstrijd neer te zetten.

Voor Poyet en zijn team zijn er geen excuses meer. Ze hebben maar één doel voor ogen: de overwinning. Als opvolger van John van 't Schip heeft Poyet de taak gekregen om Griekenland te laten promoveren in de Nations League en zich te kwalificeren voor het EK. Het eerste doel is al behaald en het tweede doel is nog steeds binnen handbereik.

"We kunnen niet wachten om tegen Oranje te spelen", verklaart de Uruguayaanse bondscoach enthousiast. "Onze supporters zullen een totaal andere ploeg zien dan in de vorige ontmoeting. We zijn vastbesloten om niet nogmaals verrast te worden. En zelfs als we verliezen, is het niet het einde van de wereld. Via de play-offs krijgen we misschien nog een kans."

Het belooft een boeiende strijd te worden tussen Griekenland en Nederland, waarbij beide teams er alles aan zullen doen om als winnaar uit de bus te komen. De Grieken zijn vastberaden om hun thuispubliek te laten juichen en Nederland zal erop gebrand zijn om hun eerdere overwinning te herhalen. Het wordt een wedstrijd vol spanning, verrassingen en onvoorspelbaarheid.