×
Home Nieuws Livescore

Oranje Leeuwinnen ontvluchten vuurwerkincident tijdens voetbalwedstrijd PSG

Oranje Leeuwinnen ontvluchten vuurwerkincident tijdens voetbalwedstrijd PSG
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 14 oktober 2023 22:09 uur

In een angstaanjagende gebeurtenis werden Lieke Martens en Jackie Groenen zaterdag flink opgeschrikt. Tijdens een wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen tegen Stade Reims, waarin ze speelden voor Paris Saint-Germain, werden ze gedwongen om halsoverkop naar binnen te vluchten. De reden? Op verschillende plekken op het veld explodeerde plotseling vuurwerk.

Op schokkende beelden is te zien hoe de speelsters in paniek een veilig heenkomen zoeken. Het vuurwerk leek afkomstig te zijn van een nabijgelegen gebouw. Het duel werd onmiddellijk gestaakt en uit voorzorg voor de algemene veiligheid werd besloten om de wedstrijd niet meer voort te zetten. Zowel Martens als Groenen stonden in de basisopstelling van PSG.

Deze onverwachte gebeurtenis zorgde voor grote opschudding en angst bij de spelers en toeschouwers. Gelukkig raakte niemand gewond, maar het incident benadrukt het belang van veiligheid tijdens sportevenementen. De autoriteiten zullen ongetwijfeld een grondig onderzoek instellen om de verantwoordelijken voor deze gevaarlijke actie op te sporen.

Voor Martens en Groenen was dit een schokkende ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Hopelijk kunnen ze snel hun focus weer leggen op het voetbal en hun carrière voortzetten zonder verdere incidenten van deze aard.