×
Home Nieuws Livescore

'Chelsea laat Ziyech vallen: geen rugnummer voor oud-Ajacied'

'Chelsea laat Ziyech vallen: geen rugnummer voor oud-Ajacied'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 augustus 2023 14:00 uur

Chelsea laat Hakim Ziyech zonder rugnummer achter terwijl hij op weg lijkt te zijn naar de uitgang. De club maakte dinsdagmiddag alle rugnummers voor het nieuwe seizoen bekend, maar de naam van Ziyech ontbrak op de lijst. Dit versterkt de speculaties dat de voormalige Ajacied binnenkort Londen zal verlaten.

Ziyech, die vorig seizoen achttien wedstrijden speelde in de Premier League, werd eerder al niet meegenomen naar het trainingskamp in de Verenigde Staten. Het lijkt er dus steeds meer op dat zijn vertrek bij Chelsea onvermijdelijk is. De Marokkaanse international kwam drie jaar geleden over van Ajax en heeft bij Chelsea afwisselend basisplaatsen en invalbeurten gehad. Voordat hij bij Chelsea kwam, speelde Ziyech voor sc Heerenveen en FC Twente.

Ondertussen heeft Noni Madueke, die vorig jaar PSV verliet voor een avontuur bij Chelsea, rugnummer elf gekregen. Ian Maatsen, de verdediger die eerder werd uitgeleend aan Charlton Athletic, Coventry City en Burnley, zal spelen met rugnummer 29.