×
Home Nieuws Livescore

Virgil van Dijk verrast journalist met Peaky Blinders-groet

Virgil van Dijk verrast journalist met Peaky Blinders-groet
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 14 oktober 2023 13:32 uur

De Nederlandse voetbalster Virgil van Dijk werd volledig verrast toen hij samen met zijn teamgenoot Nathan Aké de perszaal betrad na de wedstrijd tegen Frankrijk (1-2): Het dynamische duo van Oranje was de pers zelfs voor. Van Dijk begon zich al snel te vervelen en besloot op een ludieke manier de aandacht te trekken van Willem Vissers, een journalist van De Volkskrant.

Met een ondeugende glimlach op zijn gezicht riep Van Dijk naar Vissers: "Hey, Peaky Blinders!" Dit omdat de journalist binnenkwam met een pet die verdacht veel leek op die van de personages uit de populaire serie. Het was een hilarisch moment dat de perszaal even deed opveren.

Vissers, die aanvankelijk verbaasd was door de onverwachte begroeting, kon niet anders dan lachen om de gevatte opmerking van Van Dijk. Het was een verfrissend moment te midden van de gebruikelijke serieuze persconferenties.

Deze spontane interactie tussen Van Dijk en Vissers toont de ontspannen sfeer binnen het Nederlands elftal. Ondanks de intense wedstrijd tegen Frankrijk, waarbij Oranje een belangrijke overwinning behaalde, wisten de spelers hun humor en speelsheid te behouden.

Het is duidelijk dat Van Dijk niet alleen een geweldige verdediger is, maar ook een meester is in het creëren van luchtige momenten. Zijn opmerking zorgde voor een glimlach op het gezicht van Vissers en bewees dat voetbal niet alleen draait om prestaties op het veld, maar ook om plezier en menselijkheid.

Na deze grappige uitwisseling keerde de persconferentie terug naar de serieuze toon, maar de herinnering aan het "Peaky Blinders" moment zal nog lang blijven hangen. Het is een voorbeeld van de unieke en creatieve persoonlijkheid van Virgil van Dijk, die niet alleen indruk maakt met zijn voetbaltalent, maar ook met zijn humor en charisma.