×
Home Nieuws Livescore

RKC Waalwijk haalt aanvaller Filip Stevanovic op huurbasis binnen van Manchester City: 'Eindelijk een kans'.

RKC Waalwijk haalt aanvaller Filip Stevanovic op huurbasis binnen van Manchester City: 'Eindelijk een kans'.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 augustus 2023 13:36 uur

RKC Waalwijk versterkt zich met aanvaller van Manchester City: 'Eindelijk een doorbraak'

RKC Waalwijk heeft Filip Stevanovic per direct overgenomen van Manchester City. De twintigjarige Serviër wordt voor het komende seizoen gehuurd van de Engelse topclub en zal binnenkort aansluiten bij de selectie van Henk Fraser.

Stevanovic begon zijn carrière in 2011 in de jeugdopleiding van Partizan Belgrado, waar hij zeven jaar later zijn debuut maakte in het eerste elftal. Zijn indrukwekkende prestaties op het veld bleven niet onopgemerkt, wat resulteerde in een transfer naar Manchester City. In het seizoen 2021/22 was Stevanovic al te bewonderen in de Eredivisie bij sc Heerenveen. Afgelopen seizoen werd de jonge aanvaller door het Portugese CD Santa Clara gehuurd van The Citizens.

Stevanovic is verheugd over zijn komst naar Waalwijk, zo laat hij weten op de clubwebsite. "Bij RKC Waalwijk krijgen spelers de kans om zich te laten zien op het hoogste niveau, en de club heeft al meerdere malen bewezen spelers te kunnen ontwikkelen."

Ook algemeen directeur Frank van Mosselveld kan niet wachten om de nieuwe aanwinst in actie te zien. "Na uitgebreid contact met Manchester City is er eindelijk een mogelijkheid ontstaan om hem op huurbasis naar Waalwijk te halen. Een kans die we niet konden laten liggen. Met zijn aanvallende kwaliteiten is Filip een waardevolle toevoeging voor ons."

Van Manchester City naar RKC Waalwijk, welkom Filip! 🟡🔵

— RKC Waalwijk (@RKCWAALWIJK) 8 augustus 2023