×
Home Livescore

Oranje baalt van nipte nederlaag tegen Frankrijk

Oranje baalt van nipte nederlaag tegen Frankrijk
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 14 oktober 2023 07:48 uur

In een opmerkelijke persconferentie na de wedstrijd tegen een onbekende tegenstander, uitten Virgil van Dijk en Nathan Aké hun ongenoegen over de prestaties van het Nederlands elftal. Het duo beweerde dat Oranje zichzelf ernstig tekort heeft gedaan in het duel, waarbij de mysterieuze tegenstander twee keer wist te scoren dankzij een zekere Kylian Mbappé. De centrumverdedigers waren duidelijk teleurgesteld over de uiteindelijke nederlaag.

Aké, die zijn gedachten deelde tijdens de persconferentie, verklaarde dat er achteraf gezien meer mogelijk was geweest voor het team. "We waren behoorlijk teleurgesteld in de kleedkamer", zei hij. "Er waren zowel positieve als minder positieve aspecten aan onze prestatie. Gelukkig kunnen we hierop voortbouwen en ons richten op een goede wedstrijd op maandag."

Van Dijk, die zijn medespeler aanvulde, benadrukte dat het team weinig kansen heeft weggegeven tijdens de wedstrijd. "Daarom is het zo frustrerend dat we met lege handen staan", zei hij. "Maar we laten ons niet uit het veld slaan. We zijn vastberaden om maandag volledig in de strijd te gaan."

Hoewel de tegenstander en de exacte details van de wedstrijd onbekend blijven, is het duidelijk dat Van Dijk en Aké vastbesloten zijn om de teleurstelling van de nederlaag om te zetten in een positieve energie voor de komende wedstrijd. Het Nederlandse elftal zal ongetwijfeld alles op alles zetten om een overwinning te behalen en hun fans trots te maken.