×
Home Nieuws Livescore

Oranje-fans juichen voor Frimpong's debuut in Nederlandse elftal

Oranje-fans juichen voor Frimpong's debuut in Nederlandse elftal
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 oktober 2023 22:48 uur

In een opmerkelijke wending heeft Jeremie Frimpong zich op vrijdagavond eindelijk kunnen aansluiten bij het Nederlands elftal. De 22-jarige rechtsback maakte zijn debuut in de tweede helft van de wedstrijd tegen FC Mbappe, waarbij hij de plaats innam van Denzel Dumfries. Deze verrassende ontwikkeling zorgde voor grote vreugde bij een deel van de Oranje-aanhang.

Op Twitter waren er verschillende reacties te vinden op de prestatie van Frimpong. Zo merkte Simon Zijlemans op dat het een vrij kansloos verhaal was tegen FC Mbappe, maar dat hij wel positief verrast was door de frisse wind die spelers als Reijnders, Frimpong, Simons, Malen, Hartman, Veerman en vd Ven met zich meebrachten. Hij gaf aan dat dit wel eens een leuk clubje kon worden om naar te kijken, vooral omdat hij de afgelopen jaren het gevoel had dat de identiteit van het team een beetje verloren was gegaan.

Ook andere Twitter-gebruikers waren positief over Frimpong. JvS gaf aan dat hij het goed deed en noemde hem een aanwinst voor het team. Een andere gebruiker, ɭคยгєภรɭ, was eveneens te spreken over Frimpong's optreden in het Nederlands elftal.

Opvallend genoeg was er ook verbazing te bespeuren over het feit dat Frimpong pas nu zijn debuut maakte voor het Nederlands elftal. Een Twitter-gebruiker genaamd 〽️ kon niet begrijpen waarom het zo lang had geduurd voordat Frimpong een kans kreeg.

Al met al lijkt Jeremie Frimpong een veelbelovende toevoeging te zijn voor het Nederlands elftal. Zijn debuut heeft voor de nodige opwinding gezorgd en het lijkt erop dat hij een positieve indruk heeft achtergelaten bij zowel de fans als de Twitter-gemeenschap.