×
Home Nieuws Livescore

Mbappé klaar om te schitteren tegen Oranje na korte afwezigheid

Mbappé klaar om te schitteren tegen Oranje na korte afwezigheid
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 oktober 2023 09:09 uur

De Franse bondscoach, Didier Deschamps, heeft er alle vertrouwen in dat Kylian Mbappé vrijdagavond tegen Oranje zal schitteren. Tijdens zijn meest recente persconferentie onthulde Deschamps dat zijn spits behoefte had aan wat rust en stilte, maar nu weer helemaal klaar is om een indrukwekkende prestatie neer te zetten.

"Hij is nu hier, deel van ons team, en we hebben een specifiek doel voor ogen. Er wordt zoveel over hem gesproken, maar hij is volwassen en oud genoeg om zichzelf daartegen te beschermen," verklaarde Deschamps. Eerder verliet Mbappé kortstondig het trainingskamp van Frankrijk vanwege persoonlijke omstandigheden.

Deschamps benadrukte dat Mbappé nu volledig gefocust is op het behalen van succes met het Franse team. Hij gelooft dat de jonge spits de nodige rust heeft gehad en klaar is om te schitteren op het veld. Met zijn snelheid en technische vaardigheden kan Mbappé een belangrijke troef zijn in de wedstrijd tegen Oranje.

De Franse bondscoach heeft er alle vertrouwen in dat Mbappé zijn privé-omstandigheden achter zich kan laten en zich volledig kan concentreren op het spel. Deschamps en het hele team staan achter de getalenteerde spits en zijn vastbesloten om samen hun doel te bereiken.

Het is nu aan Mbappé om te laten zien wat hij in huis heeft en zijn stempel te drukken op de wedstrijd tegen Oranje. De verwachtingen zijn hooggespannen, maar Deschamps gelooft dat zijn spits de druk aankan en zal schitteren op het veld. Het belooft een spannende en spectaculaire avond te worden.