×
Home Nieuws Livescore

Geen beweging rondom Quinten Timber: Romano onthult geen transfergeruchten

Geen beweging rondom Quinten Timber: Romano onthult geen transfergeruchten
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 13 oktober 2023 08:49 uur

In de meest recente editie van de nieuwsbrief van Fabrizio Romano, de alom bekende transferexpert, wordt er een update gegeven over de mogelijke belangstelling voor Quinten Timber. Er gingen geruchten rond dat de jonge Feyenoorder op de radar stond van vrijwel alle topclubs in Engeland, maar Romano beweert hier niets vanaf te weten.

Volgens Romano is er op dit moment geen sprake van enige beweging met betrekking tot een mogelijke transfer van Timber. "Wat betreft Quinten Timber, er wordt gezegd dat hij in verband wordt gebracht met Arsenal en andere grote clubs. Ik heb echter geen updates over de situatie met de Londense club of enig andere ploeg." Romano is wel vol lof over het talent van Timber, maar benadrukt dat hij nog steeds in ontwikkeling is.

Naast Arsenal zouden bijna alle topclubs in Engeland interesse hebben getoond in Timber, evenals Atlético Madrid, Borussia Dortmund, AS Monaco en Napoli. Romano heeft echter weinig informatie over deze geruchten en beperkt zich tot het geven van complimenten over het spel van de Feyenoorder. "Quinten heeft veel talent en potentie om de top te bereiken, maar zijn broer Jurriën bevindt zich momenteel nog op een ander niveau."