×
Home Nieuws Livescore

"Manchester United spelers ontevreden over Ten Hag" - Alan Brazil

JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 12 oktober 2023 13:17 uur

Er gaan geruchten rond in de voetbalwereld dat er ontevredenheid heerst binnen de selectie van Manchester United over de huidige manager, Erik ten Hag. Deze bewering komt van niemand minder dan Alan Brazil, een voormalige spits van de club. Volgens Brazil zijn vooral de spelers niet te spreken over de manier waarop Ten Hag omgaat met sterspeler Jadon Sancho.

Het is geen geheim dat Manchester United momenteel een moeilijke periode doormaakt. Met een teleurstellende tiende plaats in de Premier League staat de druk op Ten Hag steeds meer op de ketel. Maar niet alleen buiten het veld lijkt er onrust te zijn, ook binnen de selectie zou er onvrede heersen. Brazil onthult dat hij dit heeft gehoord van een United-speler, die het op zijn beurt weer heeft verteld aan iemand die Brazil goed kent.

"De spelers hebben geen vertrouwen in de manager. Sterker nog, ze hebben een hekel aan hem", aldus Brazil in een interview met talkSPORT. Brazil, die zelf twee seizoenen voor United speelde en eerder uitkwam voor Tottenham Hotspur en Ipswich Town, voegt eraan toe dat de spelers met name ontevreden zijn over de behandeling van Cristiano Ronaldo. "Ze zijn woedend over hoe Ten Hag met Ronaldo is omgegaan", verklaart hij. "Maar ze hebben ook veel respect voor Jadon Sancho, die volgens hen een geweldige gozer is die keihard werkt."

Opvallend genoeg staan de uitspraken van Brazil haaks op eerdere berichtgeving in de Britse media. Daar werd juist geschreven dat een deel van de selectie genoeg heeft van de fratsen van Sancho en dat hij op weg is naar de uitgang. Het lijkt er dus op dat er binnen Manchester United verschillende meningen en gevoelens heersen over zowel de manager als de spelers. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of Ten Hag zijn positie kan behouden.