×
Home Nieuws Livescore

Lautaro Martínez in opspraak: ontslag babysitter leidt tot controverse

Lautaro Martínez in opspraak: ontslag babysitter leidt tot controverse
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 11 oktober 2023 19:16 uur

Ophef rondom Lautaro Martínez in Italië! De spits van Internazionale heeft voor de nodige commotie gezorgd door zijn babysitter te ontslaan op het moment dat zij ernstig ziek was. Helaas is het meisje kort daarna overleden, wat heeft geleid tot een financiële kwestie waar Martínez nu mee te maken heeft.

Na een juridische strijd is het ontslag van de babysitter als onrechtmatig bestempeld, waardoor Martínez nu een geldbedrag moet overmaken aan de familie van het overleden meisje. Deze situatie heeft ervoor gezorgd dat de Argentijnse voetballer zich genoodzaakt voelde om via social media te reageren.

In Italië is Martínez het doelwit geworden van kritiek, waardoor hij en zijn vriendin besloten hebben om hun kant van het verhaal te delen. "We wilden eigenlijk uit respect zwijgen over de situatie, maar we kunnen niet accepteren dat iemand onze naam besmeurt", aldus Martínez.

Volgens de spits hebben zij de zieke babysitter ingehuurd, met wie ze al lange tijd bevriend waren. Ze hebben veel hulp geboden, waaronder het regelen van ziekenhuisbezoeken. Martínez beweert dat de familie al over geld begon te praten toen het meisje ziek werd en dat dit alleen maar erger werd na haar overlijden. Hij vraagt zich af wie er nu eigenlijk geld wil verdienen over de rug van een overleden kind.

Deze tragische gebeurtenis heeft voor veel opschudding gezorgd in Italië en Martínez hoopt dat zijn reactie duidelijkheid schept over de situatie.