×
Home Nieuws Livescore

Sutalo vastberaden om Van Basten en critici te overtuigen

Sutalo vastberaden om Van Basten en critici te overtuigen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 11 oktober 2023 16:32 uur

Josip Sutalo is vastberaden om zijn critici, waaronder Marco van Basten, te verrassen met zijn talent. De Kroatische voetballer maakte deze zomer de overstap naar Ajax, maar heeft tot nu toe nog niet kunnen ontsnappen aan de problemen in Amsterdam.

Van Basten uitte onlangs kritiek op Sutalo tijdens het praatprogramma Rondo op Ziggo Sport. Hij vond dat Sutalo nog geen leider is en bekritiseerde hem omdat hij geen Engels of Nederlands spreekt. In een interview met het Kroatische medium Germanija toont de centrale verdediger begrip voor de opmerkingen van Van Basten. "Hij was een geweldige speler. Ik ben te jong om hem te herinneren, maar ik heb gehoord dat hij een van de beste spitsen ter wereld was."

Sutalo, die donderdagavond met Kroatiƫ tegen Turkije speelt, hoopt dat Van Basten snel van gedachten verandert. "Hij is een legende bij Ajax en ik weet zeker dat ik hem niet zal teleurstellen met mijn spel." In hetzelfde interview weerlegt Sutalo ook de bewering van Andy van der Meijde dat hij last heeft van heimwee.