×
Home Nieuws Livescore

Justin Bijlow maakt rentree bij Feyenoord, Trauner mist interlands

Justin Bijlow maakt rentree bij Feyenoord, Trauner mist interlands
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 11 oktober 2023 15:17 uur

Feyenoord-doelman Justin Bijlow maakte op woensdag zijn langverwachte comeback in een oefenwedstrijd tegen Excelsior. Na maandenlang aan de zijlijn te hebben gestaan, kreeg de 25-jarige keeper eindelijk weer speelminuten. Een verheugend moment voor zowel Bijlow als de Feyenoord-fans.

Helaas is er ook minder goed nieuws te melden vanuit de ziekenboeg. Gernot Trauner, de 31-jarige aanvoerder van Feyenoord, kampt met knieklachten die hij heeft opgelopen tijdens het Champions League-duel met Atlético Madrid. Hierdoor moest hij al het treffen met PEC Zwolle in de Eredivisie van afgelopen zondag aan zich voorbij laten gaan. Nu blijkt dat Trauner ook niet fit genoeg is om deel te nemen aan de EK-kwalificatieduels van Oostenrijk tegen België en Azerbeidzjan. Het Algemeen Dagblad meldt dat het nog onduidelijk is hoelang hij precies aan de zijlijn zal staan.

Gelukkig kan Feyenoord na de interlandbreak weer rekenen op de terugkeer van Bijlow. De talentvolle doelman, die al acht interlands voor Oranje op zijn naam heeft staan, is volledig hersteld van een polsbreuk die hem sinds halverwege augustus aan de kant hield. Woensdag stond hij dan ook weer in de basisopstelling tijdens het oefenduel tegen Excelsior. Het werd uiteindelijk een doelpuntloos gelijkspel: 0-0. Beide teams maakten gebruik van veel reservespelers en gaven jonge talenten de kans om zich te laten zien.

De basisopstelling van Feyenoord bestond uit: Bijlow; Nieuwkoop, Beelen, Hokke, Klein; Van den Belt, Zechiël, Timber; Minteh, Dilrosun, Paixão. Excelsior trad aan met de volgende basisopstelling: Alblas; Benita, Horemans, De Moes, Smeulers; Sandra, Fitz-Jim, Omorowa; Uddenäs, Parrott, Lamprou.