×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid vertrouwt op komst Mbappé: "Geboren voor Real"

Real Madrid vertrouwt op komst Mbappé:
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 11 oktober 2023 07:17 uur

Real Madrid vertrouwt erop dat ze binnenkort kunnen rekenen op de komst van een grote ster. Volgens insiders bij de club is Kylian Mbappé op weg naar de Spaanse hoofdstad. De 24-jarige aanvaller, momenteel spelend voor Paris Saint-Germain, loopt uit zijn contract en kan deze zomer transfervrij overstappen naar Real Madrid.

José Manuel Otero, lid van het bestuur van Real Madrid, bevestigt de overtuiging binnen de club dat Mbappé binnenkort het witte shirt zal dragen. "Mbappé is nog jong en hij werd overladen met geld bij PSG", vertelt Otero. "Hij stond onder druk van de emir van Qatar en zelfs Macron. Maar als je het hem nu zou vragen, zou hij waarschijnlijk toegeven dat hij spijt heeft van zijn keuze. Hij had nu al gelukkig kunnen zijn in Madrid."

Otero benadrukt dat Real Madrid geen wrok koestert jegens de Franse sterspeler. "Florentino Pérez, onze voorzitter, begreep de situatie en hield de deur open. Zidane kwam naar Real Madrid toen hij 29 was, en Mbappé zal naar verwachting op 25-jarige leeftijd aansluiten. We hebben nog vele jaren om van zijn talent te genieten."

Afgelopen zomer was het voor Real Madrid geen optie om Mbappé aan te trekken van PSG, vanwege het astronomische transferbedrag dat daarvoor gevraagd werd. "Het was simpelweg niet logisch om hem toen te halen, ook al hadden we behoefte aan versterking op de positie van Benzema", legt Otero uit. "Maar nu vertrouwen we erop dat Mbappé de overstap naar Real Madrid zal maken zonder dat er een transfersom aan te pas komt. Hij is simpelweg voorbestemd om voor ons te spelen."