×
Home Nieuws Livescore

Van Nistelrooij geen coach Salernitana: Inzaghi neemt het roer over!

Van Nistelrooij geen coach Salernitana: Inzaghi neemt het roer over!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 oktober 2023 18:17 uur

Er gaan wilde geruchten rond in de Italiaanse voetbalwereld. Niemand minder dan Ruud van Nistelrooij zou in de race zijn geweest om de nieuwe coach van Salernitana te worden. Serie A-kenner Wesley Victor Mak heeft dit nieuws naar buiten gebracht via zijn bronnen bij X. Echter, recente ontwikkelingen hebben aangetoond dat dit slechts een illusie was. Een andere voormalige topspits heeft de baan al in handen gekregen.

Het was een enerverende dinsdag voor Salernitana, dat momenteel strijdt tegen degradatie. Eerder op de dag werd Paulo Sousa ontslagen als coach, waardoor de club op zoek moest naar een vervanger. Van Nistelrooij werd genoemd als mogelijke kandidaat. Of hij daadwerkelijk benaderd is, blijft echter een mysterie. Van Nistelrooij verliet PSV eind mei vanwege een gebrek aan vertrouwen.

Helaas voor Van Nistelrooij zal hij niet de nieuwe coach van Salernitana worden, aangezien de club al een andere trainer heeft gevonden. Filippo Inzaghi is aangesteld om de Italianen te helpen ontsnappen aan degradatie. De voormalige spits van AC Milan was voorheen werkzaam bij Reggina en keert nu terug naar de Serie A. Salernitana staat op dit moment op de een-na-laatste plaats in de Italiaanse competitie, met slechts drie punten uit acht wedstrijden.