×
Home Nieuws Livescore

PSV's vermoedelijke opstelling tegen Sturm Graz: Bosz houdt vast aan winnend team Johan Cruijff Schaal.

PSV's vermoedelijke opstelling tegen Sturm Graz: Bosz houdt vast aan winnend team Johan Cruijff Schaal.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 augustus 2023 08:36 uur

PSV waarschijnlijke opstelling: Johan Cruijff Schaal geen reden voor Bosz om te wisselen. Na het winnen van de Johan Cruijff Schaal begint PSV dinsdag aan hun eerste Europese avontuur van het nieuwe seizoen. Volgens de vermoedelijke opstelling van het Algemeen Dagblad ziet trainer Peter Bosz geen reden om te wisselen na de overwinning op Feyenoord.

Vorig seizoen miste PSV de Champions League door te verliezen van het Schotse Rangers FC in de voorrondes. Dit jaar wil PSV die fout niet opnieuw maken. Het Oostenrijkse Sturm Graz is dit keer de tegenstander in het Philips Stadion. Voor trainer Bosz is dit zijn eerste Europese wedstrijd als coach van PSV. Eerder leidde hij Ajax naar de finale van de Europa League.

Bosz kiest voor dezelfde spelers als in de wedstrijd tegen Feyenoord. Dit betekent dat Shurandy Sambo op de bank begint en Jordan Teze als rechtsback start. In de voorbereiding gaf Bosz vaker de voorkeur aan Sambo als vleugelverdediger. Op het middenveld krijgt Ibrahim Sangaré nog steeds een plek, ondanks geruchten over een mogelijk vertrek. De achttienjarige Isaac Babadi begint ook weer in de basis. Doelpuntenmaker Noa Lang staat in de aanval naast Luuk de Jong en Johan Bakayoko.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Veerman, Babadi; Bakayoko, De Jong, Lang.