×
Home Livescore

Wim Kieft: Noa Lang moet zich meer laten gelden bij PSV, Ramalho ongeschikt

Wim Kieft: Noa Lang moet zich meer laten gelden bij PSV, Ramalho ongeschikt
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 9 oktober 2023 22:32 uur

Voormalig voetballer Wim Kieft heeft zijn bewondering uitgesproken voor een opkomend talent genaamd Noa Lang, maar is van mening dat de jonge buitenspeler zich nog meer moet laten gelden bij zijn huidige club PSV. Kieft benadrukt het belang van rendement en vindt dat Lang zijn stempel moet drukken, vooral in wedstrijden tegen sterke tegenstanders.

In een interview met Veronica Offside heeft Kieft ook zijn mening gegeven over PSV-verdediger André Ramalho. Hij is duidelijk niet onder de indruk van de Braziliaanse verdediger en noemt hem zelfs "totaal ongeschikt". Kieft bekritiseert Ramalho's vermogen om ballen weg te werken en zijn gebrek aan kwaliteit en positionering. Hij waarschuwt dat PSV risico's loopt met een verdediger als Ramalho, vooral tegen sterke teams zoals Sevilla. Kieft prijst echter wel het aantrekkelijke spel van PSV, hoewel hij opmerkt dat het speelschema tot nu toe relatief gemakkelijk is geweest.

Wat betreft Noa Lang is Kieft vol lof. Hij beschouwt de jonge speler als veelbelovend en was onder de indruk van zijn optreden tegen Navas van Sevilla. Kieft benadrukt echter dat Lang nog een stap moet zetten om zich te onderscheiden, met name door doelpunten te maken. Hij gelooft echter dat Lang het potentieel heeft om uit te groeien tot een succesvolle speler.

Helaas heeft Lang tijdens de eerste helft van de wedstrijd tegen Sparta een blessure opgelopen en zal hij zich daarom niet bij het Nederlands elftal melden.