×
Home Nieuws Livescore

PSV's Tillman mist interlands door blessure, Dest en Pepi wel van de partij

PSV's Tillman mist interlands door blessure, Dest en Pepi wel van de partij
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 9 oktober 2023 19:48 uur

PSV-middenvelder Malik Tillman zal helaas niet deelnemen aan de komende interlandperiode van de Verenigde Staten. Zijn club heeft bevestigd dat Tillman zich heeft afgemeld vanwege een kleine blessure die hij heeft opgelopen tijdens de laatste wedstrijd tegen Sparta.

In plaats van zich bij het nationale team te voegen, zal Tillman naar verwachting in Eindhoven blijven om zich voor te bereiden op de herstart van de competitie. Een verstandige keuze, gezien zijn blessure.

Gelukkig zullen PSV-spelers Sergiño Dest en Ricardo Pepi wel afreizen naar de Verenigde Staten om deel te nemen aan de wedstrijden met het Amerikaanse team. Op 14 oktober zullen ze het opnemen tegen Duitsland, gevolgd door een wedstrijd tegen Ghana vier dagen later.

Het is jammer voor Tillman dat hij de wedstrijd tegen zijn geboorteland Duitsland moet missen. Als huurling van Bayern München is het altijd speciaal om tegen je eigen land te spelen.

Dit seizoen heeft Tillman zich weten op te werken van invalbeurten naar een basisplaats onder trainer Peter Bosz. Met drie doelpunten en één assist in de Eredivisie heeft hij laten zien dat hij van waarde is voor PSV. Hopelijk herstelt hij snel van zijn blessure en kan hij zijn goede vorm voortzetten.