×
Home Nieuws Livescore

PSV ongeslagen in Eredivisie: Dest onder de indruk van teamniveau

PSV ongeslagen in Eredivisie: Dest onder de indruk van teamniveau
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 9 oktober 2023 07:33 uur

PSV blijft ongeslagen in de Eredivisie en dit zorgt voor grote vreugde bij Sergiño Dest. De talentvolle vleugelverdediger, die momenteel op huurbasis speelt van FC Barcelona, is onder de indruk van het hoge niveau dat zijn team weet te bereiken.

Dest heeft de afgelopen jaren getraind met enkele grootheden bij Barcelona en AC Milan, maar hij is zeer onder de indruk van wat hij ziet in Eindhoven. "We spelen echt op een hoog niveau", verklaart hij na de overtuigende overwinning op Sparta Rotterdam (0-4). "Iedereen is enorm gefocust en heeft de juiste mindset. Zelfs de invallers tonen altijd een enorme drive en energie. Het feit dat we veel wedstrijden winnen zonder tegendoelpunten en ook nog eens redelijk wat doelpunten maken, is ook fantastisch."

Het is duidelijk dat PSV momenteel een indrukwekkende reeks neerzet in de Eredivisie. Met Dest als een waardevolle toevoeging aan het team, lijkt de club onverslaanbaar. De spelers zijn vastberaden om deze ongeslagen status te behouden en blijven zichzelf uitdagen om op het hoogste niveau te blijven presteren.

De fans van PSV zijn uiteraard in extase door de prestaties van hun team. Ze zijn trots op de spelers en de manier waarop ze elke wedstrijd benaderen. De sfeer in het stadion is elektrisch en er heerst een gevoel van onoverwinnelijkheid.

Het is duidelijk dat PSV op dit moment een kracht is om rekening mee te houden in de Eredivisie. Met Dest als een belangrijke schakel in het team, lijkt de club op weg naar groot succes. De spelers zijn vastbesloten om deze ongeslagen status voort te zetten en blijven zichzelf uitdagen om op het hoogste niveau te blijven presteren.