×
Home Nieuws Livescore

PSV wil nog 3 spelers aantrekken: bod op Debast verwacht.

PSV wil nog 3 spelers aantrekken: bod op Debast verwacht.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 7 augustus 2023 23:48 uur

PSV heeft nog steeds interesse in drie nieuwe spelers: Aster Vranckx van VfL Wolfsburg, Malik Tillman van Bayern München en Zeno Debast van Anderlecht. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. Er wordt verwacht dat PSV deze week een bod zal uitbrengen op Debast.

Het bod van PSV op Debast wordt geschat tussen de tien en vijftien miljoen euro. Eerdere biedingen van Eintracht Frankfurt en Villarreal zijn al afgewezen door Anderlecht. Deze clubs waren bereid om minder dan tien miljoen euro te betalen. Debast heeft echter al aangegeven dat hij graag naar PSV wil gaan, maar er is nog geen persoonlijk akkoord bereikt.

Wat betreft uitgaande transfers staat Ibrahim Sangaré op de lijst om naar de Premier League te vertrekken. Vranckx zou zijn vervanger moeten worden, maar PSV heeft nog geen overeenstemming bereikt met Wolfsburg. Tillman is het dichtst bij een transfer naar PSV. De verwachting is dat de aanvallende middenvelder snel zal aansluiten bij de club. Op dit moment is PSV bezig met het afronden van de laatste details met zijn huidige club Bayern München. Het gaat hierbij om een huurperiode met een optie tot koop.