×
Home Nieuws Livescore

Pavlidis blijft scoren en bezorgt Ajax kopzorgen

Pavlidis blijft scoren en bezorgt Ajax kopzorgen
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 8 oktober 2023 15:33 uur

In een spectaculaire wedstrijd heeft Vangelis Pavlidis opnieuw zijn stempel gedrukt op het voetbalseizoen, ditmaal tegen Ajax. Met een briljante goal vlak voor de rust heeft de Griekse speler geschiedenis geschreven bij AZ. Hij is namelijk de allereerste speler van AZ die maar liefst acht opeenvolgende Eredivisie-wedstrijden heeft weten te scoren. Deze prestatie zorgt voor nog meer kopzorgen bij Ajax.

Pavlidis toonde zijn scherpte en precisie in het strafschopgebied van Ajax, waardoor de Amsterdammers met een oorverdovend fluitconcert van het veld werden gestuurd voor de rust. Deze onverwachte wending zorgde voor grote frustratie bij de spelers van Ajax, die met lege handen stonden en met een bittere nasmaak de kleedkamer opzochten.

De goal van Pavlidis heeft niet alleen de supporters van AZ in extase gebracht, maar heeft ook de concurrentie wakker geschud. Met zijn ongekende doelpuntenreeks heeft de Griek bewezen dat hij een geduchte tegenstander is en dat hij niet te onderschatten valt. De druk op Ajax om hun prestaties te verbeteren is nu groter dan ooit tevoren.

Deze wedstrijd zal de boeken ingaan als een mijlpaal in de carrière van Vangelis Pavlidis. Zijn ongekende scoringsdrift en vastberadenheid hebben hem tot een ware legende gemaakt binnen AZ. De Griekse spits blijft de harten van de fans veroveren en bewijst keer op keer dat hij een onmisbare schakel is in het succes van zijn team.

Met nog vele wedstrijden te gaan, is het de vraag of Pavlidis zijn indrukwekkende reeks kan voortzetten. Eén ding is zeker: de tegenstanders zullen extra op hun hoede zijn en er alles aan doen om de Griekse sensatie te stoppen. Maar voor nu kan Pavlidis genieten van zijn welverdiende moment in de schijnwerpers en de lof die hem ten deel valt.