×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-trainer Slot onder de indruk van Zerrouki na Champions League-optreden

Feyenoord-trainer Slot onder de indruk van Zerrouki na Champions League-optreden
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 8 oktober 2023 12:33 uur

Feyenoord-coach Arne Slot erkent dat het een uitdaging vormt om Ramiz Zerrouki te omzeilen na zijn indrukwekkende optreden tegen Atlético Madrid in de Champions League. De 24-jarige middenvelder zal in de Eredivisie-wedstrijd tegen PEC Zwolle weer plaatsnemen op de reservebank.

"Het is altijd lastig, net zoals het moeilijk was om Minteh niet op te stellen na zijn geweldige prestatie tegen Go Ahead Eagles", zegt Slot bij ESPN. "De enige manier waarop het hopelijk begrijpelijk is voor een speler, is als je kunt uitleggen waarom je die keuze maakt."

Desondanks heeft Slot niet persoonlijk met Zerrouki gesproken. "Ik heb het niet rechtstreeks aan Ramiz uitgelegd, maar ik denk dat het tijdens de wedstrijdbespreking wel duidelijk is geworden waarom we vandaag Minteh op de rechtsbuitenpositie hebben gezet in plaats van Stengs", verklaart de coach.

Slot is van mening dat de spelers van Feyenoord ook tegen PEC Zwolle scherp zullen zijn. "Ik heb op dit moment geen reden om te denken dat ze er gemakzuchtig over denken. Het is ook een fantastische tijd om bij Feyenoord te spelen, je hebt veel balbezit en er is veel dynamiek. Dat moet je echter elke keer kunnen opbrengen, vooral wanneer je de bal niet hebt. Ik vind dat Zwolle een team is dat aan de bal op een hoger niveau speelt dan hun positie op de ranglijst doet vermoeden."