×
Home Nieuws Livescore

'West Ham wil overbodig Man United-duo McTominay en Maguire ophalen voor 76 miljoen'

'West Ham wil overbodig Man United-duo McTominay en Maguire ophalen voor 76 miljoen'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 7 augustus 2023 23:12 uur

West Ham United heeft een bod uitgebracht op Scott McTominay en Harry Maguire, zo meldt The Athletic op maandag. Beide spelers van Manchester United kunnen komend seizoen niet rekenen op veel speeltijd. Het bod op McTominay is echter al afgewezen.

West Ham United heeft al geruime tijd interesse in zowel McTominay als Maguire. Eind juli brachten The Hammers een bod uit van 22,3 miljoen euro op McTominay, maar dit werd door Manchester United afgewezen. Ook het tweede bod van bijna 35 miljoen euro werd door de club van trainer Erik ten Hag van tafel geveegd. Bij West Ham United ziet men McTominay als de ideale opvolger van de vertrokken Declan Rice. Daarnaast is de club ook dichtbij het aantrekken van Edson Álvarez van Ajax voor die positie.

Wat betreft Maguire heeft Manchester United nog niet gereageerd op het bod van West Ham United. Ook voor de centrumverdediger hebben The Hammers een bod van bijna 35 miljoen euro uitgebracht. Maguire zelf zou graag willen vechten voor zijn plek bij United, maar zijn toekomst lijkt niet al te rooskleurig. Als Manchester United het bod van West Ham accepteert, zullen ze een aanzienlijk verlies lijden op Maguire. In 2019 werd er namelijk nog 87 miljoen euro betaald aan Leicester City voor de verdediger.