×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord zonder Trauner en Zerrouki, Geertruida centraal achterin

Feyenoord zonder Trauner en Zerrouki, Geertruida centraal achterin
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 8 oktober 2023 11:32 uur

Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord onthuld voor de spannende Eredivisie-wedstrijd tegen PEC Zwolle. Helaas kan Gernot Trauner niet meespelen vanwege lichte klachten na het intense Champions League-duel met Atlético Madrid.

Door de afwezigheid van Trauner zal Lutsharel Geertruida de centrale verdediging versterken. Bart Nieuwkoop zal zijn positie als rechtsback innemen. Hoewel Ramiz Zerrouki een uitblinker was in het Wanda Metropolitano, zal hij plaatsnemen op de reservebank. Yankuba Minteh keert terug in de basisopstelling, waardoor Calvin Stengs naar het middenveld zal verhuizen. Santiago Gimenez, die eerder geschorst was tegen Atlético, zal uiteraard in de spits staan.

PEC Zwolle zal het moeten stellen zonder Lennart Thy en Ferdy Druijf, die beiden ziek zijn. Dean Huiberts en Tolis Vellios zullen in hun plaats starten.

De opstelling van Feyenoord ziet er als volgt uit: Wellenreuther op doel; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko en Hartman in de verdediging; Wieffer, Stengs en Timber op het middenveld; Minteh, Gimenez en Paixão in de aanval.