×
Home Nieuws Livescore

McTominay schittert, Simons faalt en Malen triomfeert in Premier League en Bundesliga

McTominay schittert, Simons faalt en Malen triomfeert in Premier League en Bundesliga
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 8 oktober 2023 00:17 uur

In een opwindend weekend vol voetbalactie hebben de spelers van Manchester United en Borussia Dortmund de harten van hun fans gestolen. Scott McTominay, de onverschrokken strijder van het rode deel van Manchester, bracht zijn team tot grote vreugde door twee doelpunten te scoren in de blessuretijd tegen Brentford. Zijn heldhaftige optreden zorgde voor een spectaculaire 2-1 overwinning.

Ondertussen beleefde Xavi Simons een bitterzoet moment bij RB Leipzig, toen hij een penalty miste in hun wedstrijd tegen VfL Bochum. Ondanks zijn teleurstelling wist Donyell Malen zijn team, Borussia Dortmund, naar de overwinning te leiden. Met zijn doelpunt droeg hij bij aan de 4-2 triomf tegen Union Berlin.

In de Premier League waren er ook enkele spannende wedstrijden. Tottenham Hotspur wist met een nipte 0-1 overwinning te zegevieren tegen Luton Town. Fulham liet zien dat ze in topvorm zijn door Sheffield United met 3-1 te verslaan. Chelsea liet geen spaan heel van Burnley en won overtuigend met 1-4.

Everton gaf een geweldige show weg tegen AFC Bournemouth en behaalde een overtuigende 3-0 overwinning. Crystal Palace en Nottingham Forest speelden een spannende wedstrijd, maar wisten beiden niet tot scoren te komen, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel.

In de Bundesliga zagen we RB Leipzig en VfL Bochum de punten delen in een doelpuntloos gelijkspel. VfB Stuttgart liet zien dat ze in topvorm zijn door VfL Wolfsburg met 3-1 te verslaan. Werder Bremen en Hoffenheim speelden een spannende wedstrijd, maar uiteindelijk trok Hoffenheim aan het langste eind met een 2-3 overwinning.