×
Home Nieuws Livescore

Frank Lampard geen optie meer voor trainerschap Rangers FC

Frank Lampard geen optie meer voor trainerschap Rangers FC
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 oktober 2023 14:32 uur

In een verrassende wending lijkt Frank Lampard niet langer in de race te zijn voor de positie van hoofdtrainer bij Rangers FC. Volgens bronnen van Sky Sports heeft de Schotse topclub besloten om Lampard van de lijst met kandidaten te schrappen, nadat hij tijdens meerdere sollicitatiegesprekken niet genoeg indruk wist te maken op de directie.

Rangers is dringend op zoek naar een nieuwe trainer na het ontslag van Michael Beale, die er niet in slaagde om de club naar de groepsfase van de Champions League te leiden. Volgens Sky Sports behoort Kevin Muscat, trainer van Yokohama Marinos, tot de belangrijkste kandidaten. Ook Philippe Clement en Ketil Knutsen, eerder gelinkt aan Ajax, worden genoemd als mogelijke opties.

Opvallend genoeg staat ook de naam van AZ-trainer Pascal Jansen nog steeds op de lijst. Jansen zelf heeft echter laten weten dat hij geen weet heeft van eventuele interesse van Rangers. "Ik heb wat berichtjes uit Engeland ontvangen, maar ik heb geen idee waar dat vandaan komt. Het is absoluut niet aan de orde", verklaarde hij eerder deze week.