×
Home Livescore

'Neymar's entourage in gesprek met Chelsea over mogelijke transfer'

'Neymar's entourage in gesprek met Chelsea over mogelijke transfer'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 7 augustus 2023 20:36 uur

Entourage Neymar in gesprek met Engelse club voor mogelijk vertrek

Volgens het Franse medium RMC Sport is de entourage van Neymar in gesprek met de clubleiding van Chelsea. Er zou ook interesse zijn van een Braziliaanse club, maar de naam van deze club is nog niet bekend. Daarnaast is er ook interesse uit Saudi-Arabië. Op dit moment lijkt een overgang naar Chelsea het meest waarschijnlijk.

Neymar heeft zelf aangegeven dat hij nog steeds in een topcompetitie wil spelen, waardoor een terugkeer naar Brazilië minder waarschijnlijk lijkt. Eerder heeft Chelsea al geprobeerd om de Braziliaanse aanvaller binnen te halen, maar nu Neymar heeft aangegeven te willen vertrekken bij Paris Saint-Germain, lijken The Blues meer kans te maken.

Hoewel de club en de speler nog geen akkoord hebben bereikt, werkt Paris Saint-Germain wel mee aan een mogelijke transfer. Neymar zou zelf graag terug willen keren naar FC Barcelona, maar trainer Xavi heeft hem niet opgenomen in zijn plannen voor het komende seizoen. Neymar staat nog tot 2025 onder contract in Parijs. In de zomer van 2017 werd hij voor een recordbedrag van 222 miljoen euro overgenomen van Barcelona.