×
Home Nieuws Livescore

Stuttgart wijst tweede Ajax-bod op Ito resoluut af: transfer lijkt ver weg

Stuttgart wijst tweede Ajax-bod op Ito resoluut af: transfer lijkt ver weg
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 7 augustus 2023 19:48 uur

Stuttgart blijft standvastig: tweede bod van Ajax op Hiroki Ito resoluut afgewezen. Voetbal International meldt maandagavond dat VfB Stuttgart het tweede bod van Ajax op Hiroki Ito heeft afgewezen. De Amsterdammers zouden vijftien miljoen euro hebben geboden voor de Japanner.

Eerder vorige week had Ajax al interesse getoond in Ito bij de Bundesliga-club. Toen werd een bod van twaalf miljoen euro afgewezen. Ito zelf zou wel openstaan voor een transfer naar Ajax, maar zijn werkgever eist meer dan vijftien miljoen euro voor hem.

Maandag liet Alexander Wehrle, de voorzitter van de raad van commissarissen bij Stuttgart, weten dat Ajax contact heeft opgenomen met de Duitse club. "Normaal gesproken houden we de bedragen intern, maar blijkbaar heeft iemand gepraat. We hebben duidelijk aangegeven dat we Ito niet willen verkopen. Er is geen nieuwe ontwikkeling", zei hij tegen Sky Sport.

Als Ajax er niet in slaagt om Ito los te weken bij Stuttgart, zal de club volgens Voetbal International naar andere opties kijken.