×
Home Nieuws Livescore

Michael Mols ondergaat succesvolle operatie en focust op herstel

Michael Mols ondergaat succesvolle operatie en focust op herstel
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 oktober 2023 18:32 uur

Voormalig voetbalicoon Michael Mols heeft onlangs een ingrijpende operatie ondergaan, zo maakte hij bekend via zijn social media kanalen. De oud-aanvaller, die in het verleden uitkwam voor clubs als FC Utrecht, Rangers FC, ADO Den Haag en Feyenoord, richt zich nu volledig op zijn herstel.

In het afgelopen seizoen was Mols werkzaam als assistent-trainer bij Jong FC Utrecht, onder leiding van Darije Kalezic. Kalezic is inmiddels doorgeschoven naar ADO Den Haag. Tot op heden had Mols geen enkele hint gegeven over zijn gezondheidstoestand, totdat hij een foto deelde vanuit het ziekenhuis. Hierin bedankte hij alle medewerkers van het UMC en gaf hij aan zich volledig te richten op zijn herstel.

Mols, die zes interlands speelde voor het Nederlands elftal, maakte in de jaren negentig naam bij FC Utrecht. In drie seizoenen wist hij maar liefst 49 doelpunten te maken in de Eredivisie, wat resulteerde in een transfer naar het Glasgow Rangers van trainer Dick Advocaat. Na vijf succesvolle seizoenen in Schotland keerde Mols terug naar FC Utrecht. Na één seizoen vertrok hij naar ADO Den Haag, waar hij tot 2007 speelde. Op dat moment besloot Mols een punt achter zijn carrière te zetten, maar een aanbieding van Feyenoord bracht hem op andere gedachten. Met de Rotterdammers won hij nog de beker.