×
Home Nieuws Livescore

Gakpo snel terug bij Liverpool na blessure, Oranje misgelopen

Gakpo snel terug bij Liverpool na blessure, Oranje misgelopen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 oktober 2023 15:32 uur

Liverpool-manager Jürgen Klopp verraste iedereen tijdens de persconferentie voorafgaand aan het spannende uitduel met Brighton & Hove Albion. Met een brede glimlach op zijn gezicht deelde hij goed nieuws: Cody Gakpo is terug en klaar om weer in actie te komen voor Liverpool. De voormalige PSV'er zal helaas niet deelnemen aan de komende interlandperiode met het Nederlands elftal vanwege zijn blessure, maar zijn snelle terugkeer naar het veld is een opluchting voor het team.

Tijdens de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur, die Liverpool met 2-1 verloor, liep Gakpo een knieblessure op. Hij verliet het stadion met een kniebrace om zijn blessure te ondersteunen. Maar nu heeft Klopp een hoopvolle update gegeven: "De brace is al verwijderd. Hoewel hij nog steeds geblesseerd is, is dit een gunstig scenario. Er is een goede kans dat hij snel weer terug is."

Eerder werd aangenomen dat Gakpo enkele weken buiten spel zou staan, waardoor bondscoach Ronald Koeman hem niet kon selecteren voor de komende wedstrijden van Oranje. In de vorige interlandperiode wist de aanvaller van Liverpool nog te scoren tegen zowel Griekenland als Ierland, wat zijn waarde voor het team benadrukte.