×
Home Nieuws Livescore

Bayern München toont serieuze interesse in Ajax-doelman Rulli voor droomtransfer

Bayern München toont serieuze interesse in Ajax-doelman Rulli voor droomtransfer
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 7 augustus 2023 19:36 uur

Bayern München toont serieuze belangstelling voor Gerónimo Rulli. De Argentijnse doelman van Ajax staat hoog op het verlanglijstje van de Duitse topclub, zo meldt Sky Sport Deutschland.

Bayern is op zoek naar een nieuwe doelman, mocht Yann Sommer vertrekken naar Internazionale. Rulli is één van de keepers die de club op het oog heeft. Ook David de Gea van Manchester United en Yassine Bounou van Sevilla staan op het lijstje.

Rulli wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek uit Amsterdam. Er gingen geruchten dat hij niet tevreden zou zijn bij Ajax en terug wilde keren naar Villarreal. In het oefenduel tegen Borussia Dortmund afgelopen weekend maakte Rulli indruk aan de zijde van Ajax. Mogelijk heeft zijn optreden in het Signal Iduna Park de interesse van Bayern München gewekt.

Volgens Florian Plettenberg van Sky Sport Deutschland hebben de leidinggevenden van Bayern de afgelopen dagen gesproken over Rulli. Ajax is op de hoogte van de interesse, maar er zijn nog geen afspraken gemaakt. Er is nog geen definitieve beslissing genomen over een vervanger voor Sommer.