×
Home Nieuws Livescore

Everton bindt Branthwaite langer, PSV vist achter het net

Everton bindt Branthwaite langer, PSV vist achter het net
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 oktober 2023 13:32 uur

PSV zal voorlopig geen beroep meer kunnen doen op de terugkeer van Jarrad Branthwaite. De 21-jarige centrale verdediger heeft namelijk zijn handtekening gezet onder een gloednieuw contract bij Everton.

Branthwaite zal nu tot de zomer van 2027 te bewonderen zijn op Goodison Park. De Engelsman is een belangrijke speler in het team van manager Sean Dyche, die een moeilijke start heeft gehad in het Premier League-seizoen. Everton staat momenteel op de zestiende plaats, waardoor de contractverlenging van Branthwaite een welkome opsteker is in deze lastige periode.

"Ik heb besloten om bij te tekenen omdat ik hier graag speel. Everton voelt als een grote familie en ik wil graag mijn betrokkenheid bij de club tonen en laten zien wat het voor mij betekent om voor Everton te spelen", aldus Branthwaite op de officiële kanalen van The Toffees.

PSV had afgelopen zomer graag Branthwaite teruggehaald naar het Philips Stadion. De verdediger speelde vorig seizoen op huurbasis in Eindhoven en kreeg al snel de bijnaam "Lange Gerrit". Branthwaite kwam maar liefst 36 keer in actie voor PSV.

Een speciale boodschap van Jarrad Branthwaite 💙

— Everton (@Everton) 6 oktober 2023