×
Home Nieuws Livescore

Neymar wil deze zomer nog weg bij PSG voor terugkeer naar Spanje

Neymar wil deze zomer nog weg bij PSG voor terugkeer naar Spanje
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 7 augustus 2023 18:24 uur

Neymar heeft plannen om deze zomer PSG te verlaten en terug te keren naar Spanje, zo meldt L'Équipe op maandagmiddag. De Braziliaanse voetbalster heeft zijn management laten weten dat hij het komende seizoen graag terug wil keren naar FC Barcelona.

Volgens het Franse medium heeft Neymar tijdens het trainingskamp van PSG in Azië zijn familie en zaakwaarnemer Pini Zahavi op de hoogte gebracht van zijn wens om de Franse hoofdstad te verlaten. Een van de redenen hiervoor is de moeizame relatie met de supporters van de club. Eerder dit jaar werd Neymar zelfs door een aantal fans bij zijn huis opgezocht. De Braziliaan is van mening dat PSG te weinig doet om zijn spelers te beschermen.

Als Neymar daadwerkelijk vertrekt, zou dit een grote klap zijn voor Paris Saint-Germain. Na het vertrek van Lionel Messi naar Inter Miami kwam ook het nieuws naar buiten dat Kylian Mbappé de Ligue 1-topclub wil verlaten. Nu wil dus ook de derde wereldster de stad Parijs verlaten. Terwijl Mbappé uitkijkt naar een transfer naar Real Madrid, heeft Neymar zijn zinnen gezet op een terugkeer naar FC Barcelona. Hij speelde al voor de Catalaanse topclub tussen 2013 en 2017.