×
Home Nieuws Livescore

Jaap Stam adviseert Donny van de Beek om te vertrekken bij Manchester United en naar een club te gaan waar hij wel speelminuten kan krijgen.

Jaap Stam adviseert Donny van de Beek om te vertrekken bij Manchester United en naar een club te gaan waar hij wel speelminuten kan krijgen.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 7 augustus 2023 18:12 uur

Jaap Stam adviseert Donny van de Beek om te vertrekken bij Manchester United. De voormalig voetballer is van mening dat het beter zou zijn voor de middenvelder om naar een club te gaan waar hij meer speelminuten kan maken. Van de Beek heeft laten zien wat hij in huis heeft tijdens zijn herstel van een blessure en heeft indruk gemaakt op trainer Erik ten Hag. Echter, bij Manchester United lijkt hij niet op veel speeltijd te kunnen rekenen.

In een interview met VoetbalNieuws werd de mogelijke transfer van Van de Beek besproken met Stam. Er is interesse van onder andere Real Sociedad in de Oranje-international. "Hij is nu bepalend en hij scoort, hij doet het goed in voorbereidingswedstrijdjes. Maar uiteindelijk gaat het erom dat hij week in week uit gaat voetballen. Gaat hij dat bij Ten Hag doen op dit moment? Dat denk ik niet", aldus Stam.

"Dat gebeurde ook niet toen hij fit was", voegde Stam eraan toe. "Dat is jammer, want Donny is een goede voetballer. De coach maakt echter keuzes en als speler moet je durven kiezen voor jezelf: misschien moet ik de stap maken naar een andere club waar ik wel kan spelen."