×
Home Nieuws Livescore

Brobbey opgelucht na botsing met Vaessen: "Lief berichtje ontvangen"

Brobbey opgelucht na botsing met Vaessen:
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 5 oktober 2023 22:00 uur

Opmerkelijke ontmoeting tussen Brian Brobbey en Etienne Vaessen

In een onverwachte wending van het lot kwamen Brian Brobbey en Etienne Vaessen afgelopen zaterdag hard met elkaar in botsing tijdens de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax. De doelman van RKC Waalwijk werd knock-out geslagen en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Gelukkig gaat het inmiddels goed met Vaessen, wat voor opluchting zorgt bij Brobbey.

Na het Europa League-gelijkspel tegen AEK Athene, onthulde Brobbey dat Vaessen contact met hem heeft opgenomen. De Ajax-spits was blij verrast door het lieve berichtje dat hij ontving van de RKC-doelman. "Hij stuurde me een uitgebreide tekst waarin hij benadrukte dat het normaal is dat we allebei zo het duel ingaan. Ik begreep zijn standpunt volledig", aldus Brobbey.

Hoewel Brobbey nog geen kans heeft gehad om Vaessen persoonlijk te bezoeken, is hij van plan om binnenkort contact met hem op te nemen. "Ik wil hem graag een berichtje sturen en laten weten dat ik aan hem denk. Misschien kunnen we zelfs vrienden worden, wie weet", voegde de Ajacied met een grijns toe.

De volgende ontmoeting tussen Vaessen en Brobbey staat gepland op woensdag 6 september, wanneer RKC en Ajax elkaar opnieuw zullen treffen in Waalwijk. De wedstrijd, die eerder gestaakt werd, zal worden hervat in de 85ste minuut bij een stand van 2-3 in het voordeel van Ajax.

Deze onverwachte vriendschap tussen Brobbey en Vaessen laat zien dat sport rivaliteit kan overstijgen en tot mooie verbindingen kan leiden.